2021-01-31 07:48:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Egy kissé túlzásba viszi mostanában a keménységet és konokságot

Napi horoszkóp január 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Szűz jegyén halad keresztül. Ma szinte mikroszkóppal méregeti a többieket, minden apró hibát azonnal kiszúr, és nem rest szóvá tenni őket. Borítékolható a vita, ha így folytatja… Lazítson egy kicsit!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Munkás héten van túl, nem csoda, hogy csak pihenésre vágyik. A párja épp ellenkezőleg, kirándulna, talán még sportolni is elrángatná. Ne álljon ellent, remekül fog végül szórakozni!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Úgy érzi, kedvese nem értékeli kellőképpen azt, amit ön tesz. Ha semmiképp nem éri el másként, akkor sorolja el neki, mi mindent is köszönhet önnek. Hálátlan feladat, de még mindig jobb, mint lenyelni a békát.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A szerelem ma nehéz helyzetbe sodorhatja. Egy választás elé kerülhet, és az érvek és ellenérvek hálójában nem könnyű a döntés. A racionalitás itt nem is segíthet, csak a megérzéseire támaszkodhat. Az érvek nem segítenek.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Olyan gondokkal szembesülhet, melyekről eddig is tudott, de egyszerűen nem volt hajlandó számításba venni őket. Most rákényszerül, hogy foglalkozzon velük. Jó megoldásokat találhat, és ettől ön is megkönnyebbül.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Szűz jegyén halad keresztül. Jó híreket kap ma, ami végre új kilátásokat is hozhat az életébe. Ha új lehetőségről, vagy pláne plusz munkáról van szó azonban, akkor ideje lenne végre a családját is jobban belevonnia a teendőkbe.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Jobban bíznia kellene önmagában és a társában is. Van ugyan néhány kellemetlen tulajdonsága a kedvesének, no de kinek nem? Ha szeretettel áll hozzá, akkor átformálhatja, és/vagy el is fogadhatja azokat. A lényeg a közös célkitűzés.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szokásához híven ma túlreagálhat valamit. Ennek akár komoly perpatvar is lehet a következménye, ha nem enyhíti kemény szavait legalább a tettekkel. Ha megbánt valakit, utána próbálja meg kiengesztelni valami módon.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Merkúr hátrálni kezdett tegnap. Vigyázzon, ez sok félreértést, késedelmet, nem várt akadályt okozhat. Jobb, ha mindenhova korábban indul el, és kétszer is ellenőri az emaileket, üzeneteket, mielőtt elküldi!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy kissé túlzásba viszi mostanában a keménységet és konokságot. Habár sok nehézsége volt az utóbbi időben, mégsem ok ez arra, hogy ne segítse azokat, akik az ön környezetében vannak.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma végre ismét előtérbe kerülhet a romantikus énje. Udvarolni, udvaroltatni támad kedve, és ez örömmel tölti el a szívét, akár flört, akár komoly a dolog. A lényeg, hogy megadja a módját. A körülmények nagyon fontosak!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Valakiben eddig teljesen megbízott, és most túl nagyot kell csalódnia benne. Tudja be annak, hogy ilyen az illető természete. Ha ezt megérti, akkor szeretni is tudja újra, és elfogadni a hibáit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: